CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 27 February 2012

pelarian

assalamualaikum....


hi..lame giler x update blog weyhhh.. bersarang dah kot...


urm kelmarin aku ade tgk 1 cite ni tajuk dye pelarian .... dr cite tibe aku nk  ulas lak.. besa arr pompuan kan suke komen2 n gosip2 upss..yg xsuke boleh tutup mate keyhh...


ade beberape scene yg aku target..


1. sorg abg yg merayau2 kt luar kota dgn adk perempuan yg kecik.. then datang sorang kakak yg boleh dikate kan baik lah ajak duk ngan dye..
=ape yg abg tu buat dye tolak pelawaan tu..
+ ok,positif nyer..kte mmg xboleh caya sgt ngan org..then org slalu pesan jgn susah kan org len...
- negatifnyer, cuba pikir awk ade adik kecik..x takot ke lau ape2 jadi..skunk ni org jahat lebih banyak dri org baik..


2.pompuan kuar umah tinggal kan adik2.. untuk??(aku pon xpasti)
=jumpe ngan ntah sape2 keje ngan dye..
+positifnyer, maybe nk cari duit kot
-negatifnyer, dah trjebak ngan jenayah


3. lari dr mulut buaya masuk mulut harimau (betol ke??ahh hentam jew)
=lari dr org yg xkenal but ikut gak org yg xkenal
+xde positif
-negatifnyer,maybe org tu pon jahat gak kann..


4.kakak yg jahat tembak ketuanyer utk pertahan adik2 dye..
+oke kat sini kite dpt lihat, walau mcm mne jahat pon seseorg tuh but bile dgn adik beradik dye akan lembut hati gak...
-tp kan ramai je aku tgk skunk ni bunuh ahli keluarga sendirik..ntah la..tu animal nme nyew 


kesimpulan nyew, kite jgn terlalu percaya kan org yg kite xkenal..n kite salah salah tafsir tentang seseorg..bile kite tgk org tu mcm gangster kite ingat dye jahat sedang kan itu dah mmg gaya dye..n bile kite tgk org yg baik lemah lembut,kompem ingat org baik..hello org jahat ni pandai berpura2 oke sbb tu la dye jahat...

0 wish eka slimm: