CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 24 November 2011

saya + rindu + dyer

assalamualaikummm....
hi hi hi.....


aku ngah exam nieyh... bawu pas 4 kertass... ad agy 4 kertas nk kene adap... ngah2 exam nieyh aku still tibe2 rindu kat dyer...rindu sgt nieyh.... xmsj xkol... dye bz... aku pn patot nyew bz... tp.. ntah lahhh aty perempuan kan...xtaw lah kat koang kan??? lau koang ase yg same aku normal lah tuh.. tp lau koang xase ape yg aku ase makne nyew aku x normal lah tuhh... bak kate Mr.giant aku ni alien.. wahhh suke suki dye jew kannn..... dah lah 5 bulan x jumpe nieyh... 0iiiiii!!! mr.giant taw x aku ngah rindu kat ko nieyh.... ko mmg suke wt xtaw... tp ko taw sebenar nyew kannn.... huhu..... nak nangis kew??? no2 !!! kite kne strong walau bagaimana pun kite rindu jangan nangiss... xmo2... ko faham x ape yg aku ase nieyh... aku x pandai la nk bagi koang nangis cam dalam novel tuh... sbb aku x sekreatif  tuh... SEKREATIF???( ada ke ayt mcm tuh) ahhh ad aku kesah....



Kesimpulan ape yg aku nk ckp ary ni adalah aku rindu kat Mr.giant!! hahaha...

p/s : lau ase meluat ngan entri aku ni maaf banyak2 k!!

peace yoww!!



0 wish eka slimm: